HYPERICE predstavuje HYPERVOLT

Vibračný masážny prístroj určený na starostlivosť o mäkké tkanivá tela.

Priekopníci v technológii zameranej na regeneráciu a zlepšenie pohybu opäť rozširujú produktovú radu kde pomocou sily vibrácií urýchľujú proces zotavenia a zlepšujú mobilitu.

hypervolt-small

Prichádza na trh nový produkt pod názvom HYPERVOLT. Po vytvorení a predstavení úplne prvého výkonného vibračného masážneho valca na svete sa HYPERICE rozhodol vyvinúť špičkový prenosný masážny prístroj dostupný pre všetkých spotrebiteľov.

Bezdrôtový najmodernejší vibračný prístroj poskytuje množstvo výhod, medzi ktoré patria:

  • Zväčšenie rozsahu pohybu
  • Pomoc pri zmierňovaní bolesti a stuhnutosti svalov
  • Zvýšenie cirkulácie a prietoku krvi
  • Ľahké použitie pri myofasciálnom uvoľňovaní a masáži

HYPERVOLT váži len 1,14 kg, má silný výkon motora s vysokým krútiacim momentom a technológiou Quiet Glide od firmy Hyperice. Tri stupne výkonu pričom ten najvyšší poskytuje až 3200 úderov za minútu. Nabíjateľná Li-ion batéria s výdržou do 3 hodín, 4 vymeniteľné nástavce na rôzne typy aplikácií, Technológia Quiet Glide a výkonný motor robia z tohto prístroja povinnú výbavu najmä pre osobných trénerov, fyzioterapeutov, športovcov, ktorí sú neustále na cestách a tiež si nemôžu dovoliť rušiť hlukom na klinikách, v telocvičniach alebo doma.

Tak ako sa rapídne vyvíja a rastie celosvetové povedomie o zdraví a wellness, tak rastie aj naša túžba po inováciách. HYPERVOLT je toho dokonalým príkladom.

Na slovenský a český trh sa táto novinka dostane na prelome mesiacov marec/apríl. Buďte medzi prvými a objednajte si HYPERVOLT už teraz. Môžete tak urobiť priamo u nás v E-shope.